Mobiel Podium Verhuur

Organiseert u of uw klant evenementen of beurzen op één of meerdere locaties of heeft u een reclamebureau, promotie- of facilitair bedrijf? Een mobiel podium met opblaasbare kap van JB-Stage is dé oplossing! De zeer sterke en stabiele podiumwagens zijn heel geschikt voor concerten, festivals, roadshows, product- en promotionele activiteiten of evenementen.

U bespaart niet alleen op personeels­kosten bij de op- en afbouw, maar óók op hoge kosten van een traditioneel podium. In 20 minuten is het podium bedrijfsklaar waarbij de onder hoge druk opgeblazen podiumkap een markante blikvanger vormt. De snelle en geluidsarme op- en afbouw garandeert flexibiliteit tot op het laatste moment!

Een uniek podium in de stijl van uw merk of evenement
Bij een evenement kunnen sponsors met een opblaasbaar podium flink uitpakken; een uniek podium in de stijl van het merk of evenement. De vlakken van de kap zijn ideaal voor het bevestigen van promotiebanners.

Innovatieve techniek
De luchtdicht afgesloten mobiele podiumkappen zijn het unieke resultaat van een creatief proces, innovatieve oplossingen en intensief testen.

JB-Stage verhuurt complete podiumwagens met opblaasbare overkappingen, die met behulp van op afstand bedienbare hydrauliek, gebruiksklaar zijn in slechts 20 minuten!

De innovatieve techniek maakt het mogelijk om met de draadloze afstandsbediening zowel de hydraulische poten als de podiumvloeren te bedienen. De opblaasbare kap wordt door middel van een, onder de podiumwagen gemonteerde compressor, op druk gebracht en vervolgens veilig luchtdicht afgesloten.

Er wordt géén gebruik gemaakt van een constante blower zoals gebruikelijk bij luchtkussens, de bijzonder sterke lasverbindingen voorkomen dat er drukverlies optreed. Wanneer de kap op druk is gebracht blijft de compressor “stand by”. Wanneer eventueel drukverlies wordt geconstateerd wordt dit automatisch gecompenseerd.

JB-Stage nodigt u van harte uit in haar vestiging in Meppel
In ons royale bedrijfspand van 2500m² en grote showroom kunnen wij u alle aspecten van onze unieke producten uitgebreid tonen. JB-Stage is dagelijks geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. Graag maken wij een afspraak, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bekijk onze algemene voorwaarden.